a

Košarkaši „Dimitrovgrada“ savladali OKK „Junior“ u Nišu

U drugom kolu Prve regionalne lige Istok, košarkaši „Dimitrovgrada“ savladali su danas u Nišu ekipu OKK „Juniora“ rezultatom 77:86 (26:18, 10:26, 22:12, 19:30).

Zoran Gerov, član Upravnog odbora Košakaškog kluba „Dimitrovgrad“ rekao za portal FAR da je utakmica bila neizvesna sa dosta preokreta i dodao da je na kraju, ipak, presudilo iskustvo dimitrovgradskih košarkaša.

This image has an empty alt attribute; its file name is 420-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 421-1-1024x683.jpg

„OKK Junior je neugodna ekipa, sastavljena od mladih i poletnih momaka, koji su željni dokazivanja. Mi, kao iskusniji tim, ne bi smeli da dozvolimo sebi ovoliko oscilacija u igri, ali na kraju smo došli do izuzetno značajnog trijumfa“ – kazao je Gerov odmah po završetku meča.

Nakon dva odigrana kola, KK “Dimitrovgrad” ima polovičan učinak. U narednom susretu, puleni Bojana Jovanovića dočekuju u sportskoj hali u Dimitrovgradu ekipu „Morave“ iz Vladičinog Hana. Meč se igra u četvrtak, 24. oktobra, u 19:30 časova.

A. Todorov

Foto: Žiža Kostić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar