Veterani Crvene zvezde i Lužnice 28. oktobra igraju za lužničke mališane

Veteranske sekcije Crvene zvezde i Lužnice odigraće u ponedeljak, 28. oktobra, u 14:00 časova na stadionu u Sportskom centru u Babušnici revijalnu humanitarnu utakmicu pod sloganom „Za lužničke mališane“.

Svi ljudi dobre volje i velikog srca koji se budu našli tog dana na tribinama stadiona u Babušnici moći će da doniraju dobrovoljni prilog, a prikupljena sredstva biće usmerena za lečenje 12-godišnje Julije Vidanović, kao i za pomoć u lečenju, školovanju i zadovoljavanju osnovnih životnih potreba dece iz socijalno ugroženih porodica Lužnice.

Džaja, Pižon, Kule, Šestić, Dule Savić, Karasi i ostale zvezdine legende predvođene Branimirom Kantarom će pre dolaska u Babušnicu obići i položiti cveće na spomenik prvoj „Zvezdinoj zvezdi“ Rajku Mitiću u Beloj Palanci, a tim povodom biće im priređen prijem kod predsednika ove opštine.

U sklopu posete Babušnici, crveno-beli veterani će obići i manastire Sveti Jovan Bogoslov u Poganovu i Uspenje Presvete Bogorodice u Sukovu.

Organizator ovog humanitarnog događaja je srpski biznismen i nekadašnji član uprave Partizana Sreten Nikolić, u saradnji sa apotekom „Antić“ iz Babušnice.

Za ljubitelje fudbala iz Pirota koji žele da prisustvuju humanitarnom meču organizovan je prevoz sa parkinga na Kaleu u 12:30 sati, dok je povratak planiran nakon završetka susreta. Cena povratne karte je 450 dinara.

A. Todorov

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar