„Caribrod“ savladao niški „Stoni“ rezultatom 4:1

U četvrtom kolu Kvalitetne A lige Stonoteniskog saveza centralne Srbije, stonoteniseri „Caribroda“ nadigrali su danas u Dimitrovgradu „Stoni“ iz Niša rezultatom 4:1 u setovima.

This image has an empty alt attribute; its file name is 561-1024x683.jpg

Pobedu dimitrovgradskom timu doneli su Nenad Stojanov i Aleksandar Sokolov. Stojanov je savladao Vladimira Miletića sa 3:2 i Petra Paunovića sa 3:0, dok je Sokolov mečeve protiv Bogdana Vasića i Vladimira Miletića rešio u svoju korist maksimalnim rezultatom 3:0.

Vladimir Dončev iz stonoteniskog kluba „Caribrod“ je nakon završetka susreta, u izjavi za portal FAR rekao, da je Caribrod zasluženo slavio u duelu sa ekipom iz Niša i naglasio da je iskustvo njegovog tima u odnosu na sastav gostujuće ekiše bio presudan faktor koji je odlučio pobednika. O očekivanjima u nastavku sezone, Dončev nije hteo previše da govori, ali je istakao da će ekipa pružati makismum na svakom meču, kao što je to bio slučaj i do sada.

This image has an empty alt attribute; its file name is 562-1024x683.jpg

Stonoteniser „Stonija“ Vladimir Miletić je za naš portal kazao da je domaća ekipa bila bolja u svim segmentima igre i dodao da će on i njegovi saigrači bodove morati da traže u duelima sa ravnopravnim rivalima. On je rekao da će “Stoni” jesenju polusezonu igrati sa podmlađenim sastavom, a da će se na proleće, u zavisnosti od rezultata, ekipa pojačati iskusnijim igračima.

This image has an empty alt attribute; its file name is 563-1024x683.jpg

Dimitrovgradski klub je u samom vrhu tabele sa skorom od tri pobede i jednim porazom. U narednom kolu „Caribrod“ gostuje u Vranju ekipi „Top spina“. Meč se igra u subotu, 2. novembra, u 14:00 časova.

 A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar