a

Drugi uzastopni poraz „Balkanskog“

Nakon što je prošle nedelje poražen u Zaječaru od „Timoka“ sa 2:0, „Balkanski“ je danas u Dimitrovgradu pretrpeo prvi poraz na domaćem terenu. U okviru 11. kola Zone Istok „Kablovi“ su slavili u Parku minimalnim rezultatom 1:0 (0:0).

This image has an empty alt attribute; its file name is 565-1024x683.jpg

Nakon trijumfa u Dimitrovgradu, „Kablovi“ su se izjednačili na vrhu tabele sa „Balkanskim“. Oba tima imaju po 27 bodova. Slede „Timok“ i „Tanasko Rajić“ sa 20 osvojenih bodova i utakmicom manje.

Neposredno po završetku meča u izjavi za portal FAR Nebojša Rangelov, trener dimitrovgradskog zonaša je istakao da je njegov tim pružio slabiju partiju, što su prema njegovim rečima gosti iz Zaječara znalački iskoristili i nakraju za taj jedan pogodak bili bolji rival.

This image has an empty alt attribute; its file name is 566-1024x683.jpg

U narednom kolu, dimitrovgradski fudbaleri gostuju ekipi „Đerdapa“. Susret u Kladovu igra se u subotu, 2. novembra, u 13:30 časova.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar