a

Elena Kamenov osvojila zlato, Andrija Stankov bronzu na karate turniru “Grand prix Niša”

Karatistkinja Caribroda Elena Kamenov osvojila je zlatnu, a njen klupski kolega Andrija Stankov bronzanu medalju na Internacionalnom karate turniru “Grand prix Niša”, koji je održan 26. oktobra.

This image has an empty alt attribute; its file name is 578-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 579-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 580-1024x683.jpg

Na ovoj sportskoj manifestaciji, koju su obeležili odlični nastupi makedonskih karatista, nastupilo je još troje mladih dimitrovgradskih takmičara – Teodora Stankov, Natalija Zarkov i Aleksandar Takov. Nažalost, u izuzetno jakoj konkurenciji nisu uspeli da ostvare zapažen rezultat.

This image has an empty alt attribute; its file name is 581-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 582-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 583-1024x683.jpg

Na turniru “A“ klase u Nišu učestvovalo je preko 350 karatista iz Srbije, Bugarske i Severne Makedonije.

A. Todorov

Foto: Karate klub „Caribrod“

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar