a

Stonoteniseri „Mladosti“ poraženi od „Vlasine“ sa 4:1

U 4. kolu Kvalitetne A lige Stonoteniskog saveza centralne Srbije, stnoteniseri „Mladosti“ poraženi su minulog vikenda u Bosilegradu od ekipe „Vlasine“ rezultatom 4:1 u setovima.

This image has an empty alt attribute; its file name is 594-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 595-1024x683.jpg

Pobedu gostima iz Vlasotinca doneli su Milan i Đorđe Kocić i Saša Mladenović. Milan Kocić je sa maksimalnih 3:0 bio bolji od Luke Nikolova i Nikole Zaharijeva. Saša Mladenović je identičnim rezultatom savladao Bratislava Stojimenova, a Đorđe Kocić Nikolu Zaharijeva. Jedini poen bosilegradskom timu doneo je Luka Nikolov, koji je sa 3:0 savladao Dragana Stojanovića.

This image has an empty alt attribute; its file name is 596-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 597-1024x683.jpg

Trener bosilegradskih stonotenisera Nikola Taleski ocenio je da su njegovi puleni ušli dekoncentrisano u meč sa jednim od favorita za plasman u viši rang što je nakraju rezultiralo porazom. Taleski je istakao da njegovom timu za vikend predstoji još jedan veoma težak susret sa ekipom Palilule, koja je trenutno lider na tabeli, ali kako kaže Mladost neće ići na megdan sa belom zastavicom i pokušaće da se prikaže u što boljem svetlu.

This image has an empty alt attribute; its file name is 598-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 599-1024x683.jpg

Susret 5. prvenstvenog kola između „Mladosti“ i „Palilule“ igra se u nedelju, 3. novembra u Nišu, u 14:00 časova.

 A. Todorov

Foto: Vladimir Krojf Zahariev

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar