a

Minimalna pobeda fudbalera „Mladosti“

Fudbaleri „Mladosti“ iz Bosilegrada ostvarili su proteklog vikenda treću prvenstvenu pobedu u ovogodišnjem izdanju Pčinjske okružne lige. U susretu 10. prvenstvenog kola, oni su savladali kao gosti ekipu „Levosoje“ mininalnim rezultatom 1:0.

Nakon trijumfa, bosilegradski zeleno beli su na deobi 8. mesta sa ekipom „Mladosti“ iz Suvoojnice. Oba tima su sakupila po 9 bodova.

U narednom kolu izabranike trenera Vladice Manasijeva očekuje duel sa ekipom „Čelika“ iz Belog Polja. Duel se igra za vikend na stadionu „Peskara“ u Bosilegradu.

A. Todorov

Foto: Vladimir Krojf Zahariev

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar