a

„Palilula“ prejaka za „Mladost“

Stonoteniseri „Mladosti“ iz Bosilegrada pretrpeli su poraz od ekipe „Palilula“ sa maksimalnih 4:0 u setovima. Meč 5. kola Kvalitetne A lige Stonoteniskog saveza centralne Srbije igran je 2. novembra u Nišu.

This image has an empty alt attribute; its file name is 108-1024x683.jpg

„Palilulu“ su do nove pobede predvodili Dragan Jović, Goran Petrović i Saša Tomić. Oni su nasuprot sebe za rivale imali mlade stonotenisere „Mladosti“ Nikolu Zaharijeva, Luku Nikolova, Bratislava Stojimenova i Miljana Ilijeva. Jović je bio bolji od Stojimenova i Zaharijeva. Petrović je savladao Stojimenova, a Tomić Nikolova.

This image has an empty alt attribute; its file name is 109-1024x683.jpg

Trener „Mladosti“ Nikola Taleski je uprskos porazu bio zadovoljan igrom i zalaganjem svojih pulena, imajući u vidu da su za rivala imali glavnog pretendenta za plasman u viši rang.

„Palilula je veoma iskusna i kvalitetna ekipa koja je u dosadašnjem delu prvenstva upisala sve pobede, Mi smo u ovom trenutku pružili koliko smo mogli, a već za vikend se nadam našem prvom prvenstvenom uspehu“ – kazao je Taleski.

This image has an empty alt attribute; its file name is 110-1024x683.jpg

U narednom kolu stonoteniseri „Mladosti“ dočekuju ekipu „Stonija“. Susret se igra predstojećeg vikenda u sali osnovne škole „Georgi Dimitrov“ u Bosilegradu.

A. Todorov

Foto: Nikola Taleski / STK Mladost

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar