a

Novi trijumf stonotenisera „Caribroda“

Stonoteniseri „Caribroda“ upisali su novu prvenstvenu pobedu i time nastavili borbu za najviši plasman u Kvalitetnoj A ligi Stonoteniskog saveza centralne Srbije. Oni su juče u okviru 6. kola u sportskoj hali u Dimitrovgradu bili bolji od ekipe „Belo Polje“ iz Surdulice rezultatom 4:1 u setovima.

This image has an empty alt attribute; its file name is 243-1024x683.jpg

Pobedu dimitrovgradskom timu doneli su Aleksandar Sokolov i Nenad Stojanov. Sokolov je sa 3:0 i 3:1 bio bolji od Miloševića i Avramovića, dok je Stojanov sa maksimalnih 3:0 savladao Divića i Miloševića.

This image has an empty alt attribute; its file name is 244-1024x683.jpg

U narednom kolu Stonoteniski klub „Caribrod“ će se sastati sa ekipom „Antispina“. Susret se igra u subotu, 16. novembra, od 18:00 časova u Nišu.

 A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar