a

Javna rasprava o nacrtu odluke o budžetu opštine Dimitrovgrad

Opštinsko veće opštine Dimitrovgrad poziva građane i stručnu javnost da se upoznaju sa tekstovima nacrta odluka u postupku pripreme budžeta opštine i utvrđivanju izvornih prihoda, kao i da daju svoje predloge, primedbe i sugestije.

U obaveštenju koje je medijima uputio zamenik predsednika Opštinskog veća Zoran Gerov, javna rasprava će se sprovesti od 14. do 28. novembra. Organ nadležan za davanje informacija je Odeljenje za finansijske poslove. Osoba za kontakt je Ljiljana Petrov – tel. 010 / 361-108.

Otvorena sednica predstavnika nadležnih organa opštine sa zainteresovanim građanima i udruženjima biće održana 28. novembra u sali Skupštine opštine Dimitrovgrad u 12:00 časova.

Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se Opštinskom veću putem elektronske pošte na adresu [email protected] ili preko pisarnice Opštinske uprave.

P. Videnov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Petar Videnov je rođen 1970. godine. Iako agronom po profesiji, u celosti se posvećuje novinarstvu. Novinarsku karijeru počinje u radio-televiziji Caribrod 1995. godine, gde kao novinar, voditelj i urednik već 21 godinu učestvuje u kreiranju i stvaranju raznovrsnih radijskih i televizijskih emisija, dokumentarnih filmova, reportaža i intervjua na bugarskom i srpskom jeziku. Posebnu pažnju posvećuje negovanju kulture i tradicije bugarske nacionalne zajednice u Srbiji. Novinar-urednik (1999-2000), član uređivačkog kolegijuma (2000-2002) i glavni i odgovorni urednik RT Caribrod (2002-2003) i (2009-2011). Dugogodišnji saradnik Novinsko-izdavačke ustanove „Bratstvo“ i istoimenog nedeljnika na bugarskom jeziku. Saradnik elektronskih i štampanih medija u Srbiji i Bugarskoj, a posebno Radio-televizije Srbije - „TV Žurnal na bugarskom jeziku“. Dopisnik nacionalnog bugarskog časopisa “Lov i ribolov“. Sa Agencijom za kinematografsku i televizijsku produkciju “Positive Production” iz Dimitrovgrada radio na izradi više dokumentarnih filmova i emisija – reditelj i scenarista dokumentarnih filmova „Trio Forte“ i „Zlatan Dudov“. Jedan od osnivača Udruženja građana „Emblema“ i Internet Portala „Far“. Bavi se publicistikom. Autor knjige „Po lovdžijski“. Član NUNS-a i međunarodne federacije novinara IFJ. Dobitnik značajnih novinarskih nagrada i priznanja na domaćim i međunarodnim medijskim festivalima.

Bez komentara

Ostavi komentar