a

„Caribrod“ bolji od „Antispina“ u Nišu

U 7. kolu Kvalitetne A lige Stonoteniskog saveza centralne Srbije, stonoteniseri „Caribroda“ savladali su ekipu „Antispina“ rezultatom 4:2. Duel je igran 15. novembra u Nišu.

Dve pobede za dimitrovgradski tim zabeležio je Nenad Stojanov, a po jedan trijumf upisali su Zoran Vasilov i Aleksandar Sokolov. Ovo je bio šesti uspeh za dimitrovgrađane ove sezone, nakon kojeg su i dalje u samom vrhu tabele.

U narednom kolu stonoteniski klub „Caribrod“ dočekuje ekipu „Puste Reke“. Susret se igra 30. novembra u sportskoj hali u Dimitrovgradu.

A. Todorov

Foto: Stonoteniski klub Caribrod

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar