Veća količina krijumčarenih parfema na “Gradini”

Na graničnom prelazu “Gradina” kod Dimitrovgrada carinici su u saradnji sa policijom u dva navrata pronašli i zaplenili veću količinu krijumčarenih parfema, saopšteno je iz Uprave carina.

Oko pola sata posle ponoći 23. novembra, na informaciju policije da se ispod stepeništa između dva objekta na izlaznoj strani prelaza nešto krije, carinici su odmah odreagovali i na pomenutom mestu pronašli 13 parfema poznatih robnih marki – ”Carolina Herrera”, ”Pacco Rabanne” i ”JOOP”. Kako je ostalo nepoznato ko je krijumčario sakrivene parfeme, prekršajna prijava je podneta protiv N.N lica.

This image has an empty alt attribute; its file name is 551-1024x683.jpg

Iste noći, oko 4 časa ujutru, na ulaz graničnog prelaza “Gradina” pristigao je kamion novopazarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 34-godišnji državljanin Srbije iz tog grada. Detaljnom kontrolom kamiona otkriveno je da se u kabini i sanducima kamiona krije 214 parfema poznatih robnih marki za koje postoji sumnja da se radi o kopijama svetski poznatih marki poput – ”Carolina Herrera”, ”Valentino”, ”Dior”, ”Thierry Mugler”, ”Lancome”, ”Gaultier”, ”Kenzo”, ”Dolce Gabbana”, ”Chanel”, ”Bvlgari”, ”Calvin Klein”, ”Pacco Rabanne”, ”Armani”,”Hugo Boss” i dr.

Izvor i foto: Uprava carina Republike Srbije

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar