a

Atletski klub „Balkan“ gost na proglašenju najboljih sportista beogradskog „Top Jumpa“

U prisustvu velikog broja dece, njihovih roditelja i prijatelja kluba, Atletski klub „Top Jump“ iz Beograda organizovao je 23. novembra svečanost „Namerno drugačiji“ na kojoj je proglasio svoje najbolje takmičare u 2019. godini. Gosti na ovom događaju koji je održan u sportskoj hali u naselju Žarkovo bila su i deca iz Atletskog kluba „Balkan“ sa svojim trenerima i predstavnicima kluba.

This image has an empty alt attribute; its file name is 579-1024x683.jpg

Aleksandar Markov iz dimitrovgradskog kluba je zahvalio Dragutinu i Biljani Topić na pozivu i srdačnoj dobrodošlici, pohvalivši ih za sve napore koje ulažu da deci ukažu na prave vrednosti, kako bi u budućnosti bili pre svega dobri ljudi, a zatim i sportisti.

Markov je istakao odličnu saradnju sa „Top Jumpom“ koja rezultira i kroz zajedničku organizaciju „Jump kampa“ u Dimitrovgradu i poželeo kako svojoj, tako i deci iz „Top Jumpa“ puno uspeha u svojim sportskim karijerama.

This image has an empty alt attribute; its file name is 580-1024x683.jpg

Naredni izazov koji predstoji dimitrovgradskim atletičarima je atletski miting u bugarskom gradu Vidin, koji će se održati 13. decembra, a zatim 21. decembra u srpskoj prestonici takmičari „Balkana“ nastupiće na memorijalu „Mihajlo Mika Švraka“.

A. Todorov

Foto: Fejsbuk stranica Atletski klub „Balkan“ – Dimitrovgrad

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar