Atletski klub „Balkan“ gost na proglašenju najboljih sportista beogradskog „Top Jumpa“

U prisustvu velikog broja dece, njihovih roditelja i prijatelja kluba, Atletski klub „Top Jump“ iz Beograda organizovao je 23. novembra svečanost „Namerno drugačiji“ na kojoj je proglasio svoje najbolje takmičare u 2019. godini. Gosti na ovom događaju koji je održan u sportskoj hali u naselju Žarkovo bila su i deca iz Atletskog kluba „Balkan“ sa svojim trenerima i predstavnicima kluba.

This image has an empty alt attribute; its file name is 579-1024x683.jpg

Aleksandar Markov iz dimitrovgradskog kluba je zahvalio Dragutinu i Biljani Topić na pozivu i srdačnoj dobrodošlici, pohvalivši ih za sve napore koje ulažu da deci ukažu na prave vrednosti, kako bi u budućnosti bili pre svega dobri ljudi, a zatim i sportisti.

Markov je istakao odličnu saradnju sa „Top Jumpom“ koja rezultira i kroz zajedničku organizaciju „Jump kampa“ u Dimitrovgradu i poželeo kako svojoj, tako i deci iz „Top Jumpa“ puno uspeha u svojim sportskim karijerama.

This image has an empty alt attribute; its file name is 580-1024x683.jpg

Naredni izazov koji predstoji dimitrovgradskim atletičarima je atletski miting u bugarskom gradu Vidin, koji će se održati 13. decembra, a zatim 21. decembra u srpskoj prestonici takmičari „Balkana“ nastupiće na memorijalu „Mihajlo Mika Švraka“.

A. Todorov

Foto: Fejsbuk stranica Atletski klub „Balkan“ – Dimitrovgrad

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar