Uhapšeni osumnjičeni za razbojništvo u menjačnici i nedozvoljeno skladištenje robe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu uhapsili su M. P. (1990) iz Pirota, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo. Sumnja se da je 26. novembra u večernjim satima, maskiran fantomkom i uz pretnju pištolјem, ušao u menjačnicu u Pirotu, tražeći od radnice da mu preda novac. Radnica je tada počela da viče, nakon čega je M. P. pobegao.

Policija ga je ubrzo uhapsila, a kod njega je pronađen plastični pištolј. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Pirotu.

Iz Policijske uprave Pirot je takođe saopšteno, da je policija uhapsila i M. J. (1982) iz Pirota, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo nedozvolјeno skladištenje robe. Prilikom pretresa kuće osumnjičenog policija je pronašla 310 litara dizel goriva i oko 600 paklica cigareta raznih marki za koje ne poseduje dokumentaciju. Vrednost pronađene robe procenjuje se na oko 170.000 dinara. Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužulaštvu u Pirotu.

Izvor: PU Pirot

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la
Bez komentara

Ostavi komentar