a

Stonoteniseri „Caribroda” poraženi rezultatom 4:3 od „Puste Reke”

U 8. kolu Kvalitetne A lige Stonoteniskog saveza centralne Srbije, stonoteniseri “Caribroda” poraženi su minulog vikenda na domaćem terenu od ekipe “Pusta Reka” rezultatom 4:3.

This image has an empty alt attribute; its file name is 20-1024x683.jpg

Meč u Dimitrovgradu s pravom je nosio epitet derbija kola, što između ostalog pokazuje i krajnji rezultat. Zaran Vasilov je izgubio uvodni meč od Vladana Živkovića sa maksimalnih 3:0. Aleksandar Sokolov je sa 3:2 pobedio Vladana Jovanovića, a Nenad Stojanov Bojana Jovanovića za 2:1 u korist domaće ekipe. Vasilov je zatim pretrpeo i drugi poraz i gosti su izjednačili na 2:2. Vladan Živković je vratio prednost svojoj ekipi pobedivši Nenada Stojanova sa 3:0, ali je Aleksandar Sokolov u sledećem meču bio bolji od Bojana Jovanovića rezultatom 3:2 i susret je morao da bude odlučen u dublu. Vladan Živković i Vladan Jovanović su nakon neizvesne borbe savladali dimitrovgradski dvojac Aleksandar Sokolov – Nenad Stojanov, rezultatom 3:2 i izvojevali izuzetno tešku i značajnu pobedu za svoj tim.

This image has an empty alt attribute; its file name is 21-1024x683.jpg

Nakon osam odigranih kola “Caribrod” se nalazi na deobi trećeg mesta sa ekipom “Knjaževca” sa skorom od šest pobeda i dva poraza. Upravo će ova dva rivala idućeg vikenda odmeriti snage u narednom kolu u Knjaževcu.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar