a

Simbolično ukrašavanje novogodišnje jelke u Dimitrovgradu

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima mališani Dimitrovgrada su i ove godine pokazali svoju kreativnost ukrašavanjem novogodišnje jelke u centru grada.

This image has an empty alt attribute; its file name is 228-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 229-1024x683.jpg

Svoje novogodišnje želje, sa velikim oduševljenjem, deca su napisala Deda Mrazu, a napravljene novogodišnje ukrase okačila su na jelku.

Manifestaciju je organizovao Sportsko turistički centar “Caribrod”, koji će i najkreativnije želje nagraditi u ponedeljak, 16. decembra. Najlepšu čestitku napisali su Mateja Andonov, Milica Zarkov i Stefan i Jovana Nakov.

This image has an empty alt attribute; its file name is 300-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 301-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 302-1024x683.jpg

Vasil Andrejev, direktor STC-a, u izjavi za medije, rekao je da je zadovoljan samom organizacijom i angažovanjem roditelja i dece.

“STC je za narednu godinu uvrstio u budžet novogodišnji bazar, koji će obuhvatiti ne samo kićenje jelke, nego i prateće aktivnosti oko novogodišnjih praznika, kako bi pružili porodicama još jednu manifestaciju u gradu” – dodao je Andrejev.

Teodora Petrov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar