a

Novi poraz stonotenisera “Mladosti”

U 10. kolu Kvalitetne A lige Stonoteniskog saveza centralne Srbije, stonoteniseri “Mladosti” poraženu su za vikend u Bosilegradu od “Puste Reke” iz Bojnika rezultatom 4:0.

This image has an empty alt attribute; its file name is 332-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 333-1024x683.jpg

Dve pobede za gostujući tim ostvario je Bojan Stamenković. On je bio bolji od Bratislava Stojimenova sa 3:1 i Miljana Ilieva sa maksimalnih 3:0. Vladan Živković je savladao Luku Nikolova rezultatom 3:1, dok je u najzanimljivijem susretu, posle velike borbe, Bojan Jovanović pobedio Nikolu Zaharijeva sa 3:2.

This image has an empty alt attribute; its file name is 334-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 335-1024x683.jpg

Nakon još jednog poraza trener “Mladosti” Nikola Taleski nije bio zadovoljan prikazanom igrom svojih pulena, koji su prema njegovim rečima bili indisponirani i odigrali najlošiji meč u sezoni. Sa druge strane, Taleski je čestitao gostima iz Bojnika na fer i korektnoj borbi, istakavši da su zasluženo odneli bodove iz Bosilegrada.

This image has an empty alt attribute; its file name is 336-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 337-1024x683.jpg

U poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva bosilegradski stonoteniseri gostuju u Knjaževcu istoimenoj ekipi. Dvoboj se igra u subotu, 21. decembra.

A. Todorov

Foto: Vladimir Krojf Zahariev

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar