Stonoteniseri “Mladosti” poraženi u Knjaževcu na kraju jesenje polusezone

U poslednjem ligaškom duelu u ovoj godini, stonoteniseri “Mladosti” iz Bosilegrada poraženi su u Knjaževcu od istoimene ekipe rezultatom 4:1. Meč 11. kola Kvalitetne A lige stonoteniskog saveza centralne Srbije odigran je minulog vikenda.

This image has an empty alt attribute; its file name is 463-1024x683.jpg

Trener bosilegradskih stonotenisera Nikola Taleski, uprkos porazu bio je zadovoljan igrom svojih pulena. On je naglasio da je njegov tim posle dužeg vremena odigrao jedan kvalitetan meč, ali da je na kraju ipak presudilo iskustvo domaćeg tima.

Iz domaćeg tabora su istakli da je “Mladost” veoma perspektivna ekipa sa mladim igračima, koji su pružili odličan otpor, uprkos izostanku njihovog najboljeg stonotenisera Luke Nikolova.

Najmlađa ekipa u ligi završila je jesenju polusezonu na poslednjem mestu na tabeli, ali sa značajnim iskustvom iza sebe, za izazove koii ih očekuju na proleće.

This image has an empty alt attribute; its file name is 464-1024x683.jpg

Do kraja godine Stonoteniski klub “Mladost” imaće još dva takmičenja. 28. decembra učestovovaće na turniru “Zlatni reket” u Jagodini, a dva dana kasnije biće domaćin novogodišnjeg turnira za početnike.

A. Todorov

Foto: Nikola Taleski / STK “Mladost” Bosilegrad

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar