a

U petak dodela novogodišnjih paketića za decu koja ne pohađaju predškolsku ustanovu

U susret Novoj godini Opštinska uprava će i ove godine dodeliti novogodišnje paketiće za decu koja ne pohađaju predškolsku ustanovu, a čiji su se roditelji blagovremeno prijavili. Dodela je zakazana u petak, 27. decembra, u 13:30 časova, u velikoj sali Centra za kulturu.

Decu očekuje još jedno iznenađenje. Pre podele paketića pozorišna grupa “Tantijema” iz Pirota izvešće predstavu “Novogodišnje legarije”, autorke Milice Živković.

Teodora Petrov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar