a

U humanitarnom performansu “Naša krila” prikupljeno oko 48 hiljada dinara

U humanitarnom performansu “Naša krila” koji je juče izveden u velikoj sali Centra za kulturu prikupljeno je 47.950 dinara, čime su dobrovoljnim prilozima učenici i građani Dimitrovgrada još jednom pokazali svoju humanost. Ovo je izjavila za FAR Tijana Aleksov, upravitelj Fondacije “Zamisli život”, koja je zajedno sa udruženjima “Harmonija” i “Edukacioni centar” organizovala ovu akciju.

This image has an empty alt attribute; its file name is 519-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 520-1024x683.jpg

Sredstva su namenjena programu “Čuvari smeha” – za decu bez roditeljskog staranja, jednoroditeljskih porodica i pod starateljstvom, rekla je Aleksova i zahvalila se svim građanima koji su svojim prisustvom i donacijama doprineli uspešnom realizovanju ovog performansa, koji su izveli učenici osnovne škole “Hristo Botev” i gimnazije “Sveti Kirilo i Metodije”.

This image has an empty alt attribute; its file name is 521-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 522-1024x683.jpg

Građani koji nisu bili u mogućnosti da prisustvuju ovom događaju, mogu i dalje pomoći uplaćivanjem sredstva na žiro račun fondacije 105-2261860-84 sa naznakom “Za program Čuvari smeha”.

Teodora Petrov

Foto: Stefan Pavić / Teodora Petrov

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar