Objavljen javni poziv za učešće u javnoj raspravi o nacrtu Programa budžetskog fonda za socijalnu zaštitu i socio-humanitarne aktivnosti

Opštinsko veće opštine Dimitrovgrad objavilo je javni poziv za učešće u javnoj raspravi o nacrtu Programa budžetskog fonda za socijalnu zaštitu i socio-humanitarne aktivnosti, koji će trajati do 13. januara 2020. godine.

Tim povodom Opštinsko veće poziva zainteresovana fizička i pravna lica, predstavnike organa, organizacija i udruženja da se upoznaju sa tekstom nacrta Programa, da daju predloge, sugestije i komentare i da ih dostave Veću putem elektronske pošte na adresu [email protected] ili preko Pisarnice Opštinske uprave najkasnije do 11. januara 2020. godine, u 15:00 časova.

Dva dana kasnije, 13. januara, u 12:00 sati, u skupštinskoj sali biće održana javna rasprava predstavnika nadležnih organa opštine sa zainteresovanim građanima, predstavnicima udruženja građana i javnošću.

Opštinsko veće će nakon toga sačiniti izveštaj o održanoj javnoj raspravi i objaviti ga na zvaničnoj internet stranici opštine.

Detaljnije informacije o Programu budžetskog fonda za socijalnu zaštitu i socio-humanitarne aktivnosti na www.dimitrovgrad.rs.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar