Dva četvrtfinala za stonotenisere “Mladosti” u Jagodini

Stonoteniseri “Mladosti” iz Bosilegrada nastupili su na Internacionalnom turniru “Zlatni reket” koji je minulog vikenda održan u Jagodini. U konkurenciji preko 250 takmičara iz Srbije, Bugarske i Severne Makedonije, bosilegradski klub predstavljali su Borislav Grigorov, Miljan Ilijev i Nikola Zaharijev.

This image has an empty alt attribute; its file name is 558-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 559-1024x683.jpg

U kategoriji mlađih kadeta Miljan Ilijev je prošao grupnu fazu i završio svoj nastup u četvrtfinalu, nakon što je poražen od pobednika turnira Saše Dragina iz Stonoteniskog kluba “Borac” iz Čačka. Nikola Zaharijev je, takođe, postigao zapažen rezultat. On je, kao i njegov klupski kolega uspeo da stigne do četvrtfinala u kategoriji kadeta, dok je u juniorskoj konkurenciji na tom putu zaustavljen od treće igračice na rang listi Srbije Sare Radak iz Čelareva. Borislav Grigorov je sopstvenim greškama uskratio sebi dobar plasman na turniru.

This image has an empty alt attribute; its file name is 560-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 561-1024x683.jpg

Trener “Mladosti” Nikola Taleski bio je zadovoljan izdanjem svojih stonotenisera na poslednjem ovogodišnjem turniru. On je godinu na izmaku ocenio veoma dobrum, uz nadu da će 2020. biti još uspešnija za njegove takmičare. Taleski je sa ponosom naglasio da “Mladost” od skora broji dvadesetak novih članova, koji će prema njegovim rečima veoma brzo izaći na sportska borilišta. On je zahvalio opštini Bosilegrad i njenom predsedniku Vladimiru Zaharijevu što finansijski pomaže klub, kao i svim prijateljima kluba na podršci u ostvarivanju svojih ciljeva.

Takođe, Taleski je zahvalio i Internet Portalu FAR na pravovremenom i profesionalnom izveštavanju o aktivnostima kluba tokom 2019. godine.

This image has an empty alt attribute; its file name is 562-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 563-1024x683.jpg

Pripreme za nastavak sezone bosilegradski stonoteniski kolektiv započeće 8. januara, a već krajem tog meseca njegove takmičare očekuju prvi izazovi u novoj godini.

A. Todorov

Foto: Nikola Taleski / STK „Mladost“ Bosilegrad

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar