Luka Nikolov među osam najboljih juniora na turniru u Boru

Stonoteniser „Mladosti“ iz Bosilegrada Luka Nikolov ostvario je zapažen rezultat na pojedinačnom prvenstvu za juniore i seniore, koje se boduje za rang listu Stonoteniskog saveza centralne Srbije. Turnir je održan minulog vikenda u Boru.

This image has an empty alt attribute; its file name is 12-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 13-1024x683.jpg

Nikolov je u konkurenciji juniora prošao grupu, nakon čega je bio uspešan i u osmini finala, ali dalje od četvrtfinala nije mogao, pošto je poražen rezultatom 3:0 od stonotenisera „Napada“ iz Kruševca Bransilava Smiljkovića, koji je ujedno i osvojio turnir. Smijlković je inače bio prevelik zalogaj za još jednog predstavnika bosilegradskog kluba Nikolu Zaharijeva, kojeg je izbacio u osminifinala.

This image has an empty alt attribute; its file name is 14-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 15-1024x683.jpg

Osim Nikolova i Zaharijeva boje „Mladosti“ u Boru branio je i Bratislav Stojimenov. On je pružio jak otpor svojim rivalima u izuzetno kvalitetnoj grupi, ali je na kraju ostao bez plasmana u osminu finala. Stojimenov je zajedno sa Stefanom Cvetković iz ekipe „Belo Polje“ zauzeo peto mesto u konkurenciji miks dublova, a u paru sa Markom Miloševićem nije uspeo da ostvari zapažen rezultat. Nikola Zaharijev i Luka Nikolov su u konkurenciji parova zaustavljeni u četvrtfinalu.

This image has an empty alt attribute; its file name is 16-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 17-1024x683.jpg

Trener bosilegradskih stonotenisera Nikola Taleski bio je zadovoljan izdanjem svojih pulena na takmičenju u Boru. On je, takođe, kazao da njegovim stonoteniserima predstoje još dva turnira, na kojima će pokušati da prikupe što više bodova kako bi se našli na završnom turniru TOP 12 najboljih stonotenisera Stonoteniskog saveza centralne Srbije.

Stonoteniserima „Mladosti“ naredni izazov predstoji sledećeg vikenda, kada u prvom kolu prolećnog dela prvenstva Kvalitetne A lige Stonoteniskog saveza centralne Srbije gostuju u Dimitrovgradu ekipi „Caribroda“.

A. Todorov

Foto: STK „Mladost“ / Nikola Taleski

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar