a

Projekcija filmova “Vreme je za sankanje” i “Sluga” 11. februara u Dimitrovgradu

U sali Centra za kulturu u Dimitrovgradu, u utorak, 11. februara, biće održana projekcija filmova “Vreme je za sankanje” i “Sluga” .

Najnovija animirana avantura za decu i odrasle “Vreme je za sankanje”, prati priču Frenkija i njegovog tima koji se spremaju za takmičenje u sankanju, a glavni protivnici su misteriozni Zak i njegov rođak snagator Čarli. Naslovnu numeru filma pod nazivom “Najbolji dan” izvode Bojana Radovanović i Katarina Radulović, koje su ujedno i učestvovale u sinhronizaciji filma. Projekcija je zakazana za 17:00 časova.

Drugi deo večeri ljubitelje sedme umetnosti očekuje ruska komedija “Sluga” reditelja Klima Šipenka, sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi. Kroz urbanu priču film govori o mladom, arogantnom mladiću koga otac u izrežiranoj, bajkovitoj predstavi uspeva da vrati na pravi put. U tom smislu ova komedija je i ozbiljna kritika društva. Film počinje u 19:30 sati.

Karte za obe projekcije mogu se nabaviti na blagajni Centra za kulturu po ceni od 250 dinara.

T. Petrov

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar