“Caribrod” savladao “Mladost” na startu prolećnog dela prvenstva

U 12. kolu Kvalitetne A lige Stonoteniskog saveza centralne Srbije, stonoteniseri “Caribroda” savladali su juče u Dimitrovgradu ekipu “Mladosti” iz Bosilegrada rezultatom 4:1.

This image has an empty alt attribute; its file name is 80-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 81-1024x683.jpg

Aleksandar Sokolov je u uvodnom meču bio bolji od Nikole Zaharijeva sa 3:0, a zatim su Nenad Stojanov i Boban Stanulov identičnim rezultatom nadigrali Luku Nikolova i Bratislava Stojimenova. Luka Nikolov je pobedom od 3:1 nad Bobanom Stojanovim smanjio prednost domaćina, ali je u narednom meču njegov klupski kolega Nikola Zaharijev u duelu sa Zoranom Vasilovim propustio šansu da meč učini zanimljivijim ponajviše zbog sopstvenih grešaka i neiskustva i “Caribrod” je upisao dva boda.

This image has an empty alt attribute; its file name is 82-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 83-1024x683.jpg

Vladimir Dončev iz pobedničkog tabora je rekao za portal FAR da je meč sa mladom i perpektivnom ekipom “Mladosti” poslužio kao dobra uvertira za nastavak prvenstva i borbu za drugoligaški status.

Trener gostujuće ekipe Nikola Taleski je uprkos porazu bio zadovoljan igrom svojih izabranika kojima je, kako kaže, nedostajala smirenost i koncentracija u bitnim momentima meča i dodao da će akcenat na treninzima u narednom periodu biti upravo na tom segmentu. On je, takođe, istakao da će njegov tim pružati bolja izdanja kako vreme bude odmicalo.

This image has an empty alt attribute; its file name is 84-1024x683.jpg

U sledećem kolu koje je na programu narednog vikenda, “Caribrod” gostuje “Vlasini” u Vlasotincu, dok će bosilegradska “Mladost” dočekati nišku ekipu “Medijana 2”.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar