a

Besplatna obuka za početnike u poslovanju 25. i 26. februara u Pirotu

Regionalna razvojna agencija “Jug”, u saradnji sa Ugovornom okružnom Privrednom komorom Pirot, organizuje besplatnu obuku za početnike u poslovanju 25. i 26. februara u Pirotu u prostorijama Privredne komore sa početkom u 10:00 časova.

Obuka je namenjena nezaposlenim osobama koje žele da započnu sopstveni biznis, preduzetnicima i vlasnicima preduzeća koji su registrovani u 2018., 2019. i tekućoj 2020. godini, a koji žele da konkurišu po programu Ministarstva privrede za dodelu bespovratnih sredstava kroz finansijsku podršku početnicima u poslovanju.

Obuke iz ovog i ostalih modula iz oblasti preduzetništva sprovodiće sertifikovani treneri po metodologiji i radu Razvojne agencije Srbije. Obuku će održati Maja Virijević, sertifikovani trener, zaposlena u Regionalnoj razvojnoj agenciji “Jug”.

Nakon završene obuke polaznici će dobiti sertifikate koji su priznati pri konkurisanju za programe podrške preduzetništvu na konkursima raspisanih od strane relevantinih resornih institucija i Ministarstva. Kandidati koji poseduju ove sertifikate imaće prednost pri konkurisanju.

Zainteresovani mogu da se prijave na telefone 060/560-01-80 i 010/500-924, kao i putem mejla [email protected] i [email protected].

T. Petrov

Foto: pixabay.com

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar