a

“Palilula” prejaka za “Caribrod”

U derbi susretu 14. kola Kvalitetne A lige Stonoteniskog saveza centralne Srbije, stonoteniseri “Caribroda” su minulog vikenda u Nišu pretrpeli poraz od “Palilule” rezultatom 4:0.

Dve pobede za domaću ekipu ostvario je Dragan Jović. On je sa 3:1 savladao Zorana Vasilova, a sa 3:2 je bio bolji od Aleksandra Sokolova. Goran Petrović je sa maksimalnih 3:0 savladao Sašu Koleva, a istovetnim rezultatom Saša Tomić je izašao kao pobednik iz duela protiv Aleksandra Sokolova.

“Caribrod” je u dosadašnjem delu prvenstva upisao deset pobeda i tri poraza i zauzima treće mesto na tabeli. Ispred dimitrovgradskog sastava su “Pusta Reka” sa identičnim učinkom i “Palilula”, jedini neporaženi tim u ligi.

Naredni meč dimitrovgradske stonotenisere očekuje za dve sedmice kada gostuju ekipi “Stonija” u Nišu.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar