a

Kristina Gocev i Andrija Stankov izborili plasman na prvenstvo Srbije

Članovi Karate kluba “Caribrod” Kristina Gocev i Andrija Stankov izborili su plasman na prvenstvo Srbije nakon uspešnih nastupa i osvojenih medalja na prvenstvu Karate saveza užeg regiona za poletarce pionire i nade koje je minulog vikenda održano u Čačku.

This image has an empty alt attribute; its file name is 105-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 106-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 107-1024x683.jpg

Kristina Gocev je u kategoriji ženskih nada “C” klase osvojila srebrno odličje, dok je njen klupski kolega Andrija Stankov ugrabio bronzu u kategoriji muških nada “B” klase. Priliku da se nađu na završnoj smotri najboljih karatista Srbije imaće još dvoje članova Caribroda Angel Ivanov i Sara Slavov. Oni su posle više nastupa izgubili u repasažima, ali će definituvnu odluku o učešću na državnom prvenstvu morati da sačekaju do konačnog izveštaja Karate federacije Srbije. Na turniru je nastupila i Nikolina Petrov, ali bez zapaženog rezultata.

This image has an empty alt attribute; its file name is 108-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 109-1024x683.jpg

Na takmičenju u sportskom centru “Mladost” u Čačku nadmetalo se je 67 klubova sa preko 600 nastupa. Datum i mesto održavanja prvenstva Srbije biće saopšteni naknadno.

A. Todorov

Foto: Karate klub “Caribrod”

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar