a

Stonoteniseri “Caribroda” savladali “Stoni” u Nišu

U 15. kolu Kvalitetne A lige Stonoteniskog saveza centralne Srbije, stonoteniseri “Caribroda” savladali su sinoć u Nišu ekipu “Stonija” rezultatom 4:3.

Nenad Stojanov je doneo dimitrovgradskom sastavu dva, Aleksandar Sokolov jedan poen, a pošto je nakon šest odigranih partija rezultat bio nerešen, susret su odlučivali dublovi. Dimitrovgradski tandem Nenad Stojanov i Aleksandar Sokolov bio je bolji od domaćeg dvojca Bogdana Vesića i Petra Paunovića sa 3:1.

“Caribrod” zauzima 3. mesto na prvenstvenoj lestvici sa skorom od 11 pobeda i 3 poraza. Pobedu i meč manje od dimitrovgradskog tima ima ekipa “Pusta Reka”, dok je lider na tabeli “Palilula” jedini neporaženi tim u dosadašnjem delu sezone.

U sledećem kolu “Caribrod” gostuje četvrtoplasiranom “Top Spinu”. Meč se igra 14. marta u Vranju.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar