Izbori 2020: U Dimitrovgradu proglašene dve izborne liste, u Bosilegradu za sada ni jedna

Nakon proglašenja Izborne liste br. 1 “Aleksandar Vučić – Za našu decu” za kandidate za odbornike Skupštine opštine Dimitrovgrad, proglašena je i Izborna lista br. 2 pod nazivom “Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije (SPS)”. Prvi od 29 kandidata na listi SPS-a je Zoran Gerov.

Po rečima Gajomira Đorđevića, predsednika Izborne komisije Opštine Dimitrovgrad, zaključno sa 9. martom, proglašene su dve izborne liste za lokalne izbore zakazane za 26. april ove godine.

Na osnovu informacija koje je portalu FAR dao Vladimir Stojnev, član opštinske izborne komisije, u Bosilegradu do sada nije proglašena ni jedna izborna lista.

S. Ivanov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Сергей Иванов е роден през 1975 година в Димитровград (Цариброд). Завършва Факултет по ветеринарна медицина и професионални курсове по опазване на околната среда, биологично производство и исползване на партиципативни методи в развитие на селските райони. Учредител е на природонаучно дружество „Натура Балканика”, както и на сдружението за развитие на биологично производство „Биобалкан”. От 2002 година активно участва в провеждане на много проекти в сферата на развитие на селските райони и особено в областта на опазването на местните породи домашни животни. Като студент е сътрудник на „Независне новине“ от Баня Лука. Автор е на няколко научни статии за опазване на генетични ресурси и документални филми за местните породи домашни животни. Със супругата си и двете деца отглежда магарета и овце във ферма край Цариброд. От 2018 година работи като журналист-сътрудник на портал ФАР.

Bez komentara

Ostavi komentar