a

Otkazan turnir stonoteniskog saveza centralne Srbije u Dimitrovgradu

Usled novonastale situacije sa koronavirusom, a u skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije otkazano je Otvoreno prvenstvo stonoteniskog saveza centralne Srbije koje je trebalo da se igra 21. i 22. marta u Dimitrovgradu.

Ovo je objavljeno na zvaničnom sajtu Stonoteniskog saveza Srbije, a novi datum odigravanja turnira nije poznat. Što se tiče ligaških nadmetanja, ona neće biti prekinuta, ali će se igrati bez prisutva publike, saopštava taj savez.

A. Todorov (izvor: Stonoteniski savez Srbije)

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar