a

VIDEO: Vladimir Zaharijev o današnjoj sednici Opštinskog štaba za vanredne situacije u Bosilegradu

Na današnjem zasedanju Štaba za vanredne situacije u Bosilegradu analizirano je trenutno stanje epidemiološke situacije u vezi sa koronavirusom. Prema rečima Vladimira Zaharijeva, predsednika opštine i komandanta Štaba najnoviji zaključci koji su doneti jesu temeljno čišćenje ulica, dežurstva ispred Doma zdravlja, kao i rad Kol-centra u tri smene.

“Trenutno u Bosilegradu nema pozitivnih na koronavirus”, naglasio je Zaharijev i dodao da je veoma zadovoljan disciplinom građana.

Specijalne ekipe iz Centra za socijalni rad svakodnevno pomažu ljudima, takođe, Niveus tim pridružio se sa svojom ekipom kako bi pomogao stanovnicima Bosilegrada. Oni određenim penzionerima čiste i prostorije u kojima obitavaju.

Zaharijev je najavio i akciju dobrovoljno davanje krvi,  koje će se održati u petak, 20. marta u sali Skupštine opštine u organizaciji Crvenog krsta Bosilegrad i Zavoda za transfuziju krvi iz Niša.

Apelovao je još jednom na sve građane da poštuju odluku Vlade Republike Srbije i da budu pažljivi.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: FAR TV
mart 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar