a

Dom zdravlja u Dimitrovgradu traži vozače

Povodom novonastale situacije u vezi sa epidemijom koronavirusa, Dom zdravlja u Dimitrovgradu ima potrebu za angažovanjem četiri vozača sa završenom srednjom saobraćajnom školom.

This image has an empty alt attribute; its file name is 374-1024x683.jpg

Komandant Štaba za vanredne situacije opštine Dimitrovgrad Vladica Dimitrov poziva sva zainteresovana lica da se svakog radnog dana u periodu od 08:00 do 12:00 časova prijave na broj telefona 361-110.

Dimitrov naglašava da će Dom zdravlja razgledati pristigle prijave i izabrati četiri vozača, ali će, kako kaže, i svi ostali preko tog broja biti evidentirani, u slučaju da neko od zaposlenih vozača treba da se stavi u kućnu izolaciju.

This image has an empty alt attribute; its file name is 375-1024x683.jpg

Svi vozači koji budu angažovani neće svoj posao obavljati volonterski, već će im za to biti isplaćivana plata. Dimitrovgradska zdravstvena ustanova će na isti način vršiti prijem zainteresovanih nezaposlenih medicinskih sestara i lekara.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar