a

Zaharijev: Situacija stabilna, uprkos snegu snabdevanje dobro, od sutra proizvodnja maski

U Bosilegradu nema pozitivnih na koronavirus. Građanima se uprkos snegu raznose hrana i piće, a takođe i potrebni lekovi, ovo je za portal FAR izjavio Vladimir Zaharijev, predsednik opštine i komandant Štaba za vanredne situacije.

On je dodao da će od sutra građanima biti dostupna hrana i na šalterima ugostiteljskih objekata i da će, kako je rekao, od sutra Bosilegrad početi sa proizvodnjom maski.

Zaharijev je precizirao da će one biti prvo podeljene Domu zdravlja, nakon toga firmama i svim građanima i ljudima kojima su maske potrebne.
Čujte detalje u izjavi Vladimira Zaharijeva.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: FAR TV
mart 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar