a

Zaharijev: Volonteri dostavljaju hranu i lekove zavejanima

U opštini Bosilegrad epidemiološka situacija stabilna. Visina snežnog pokrivača dostigla je 40 cm, pa ima neprohodnih puteva. Za sada su osposobljeni za saobraćaj putni pravci prema Izvoru, Grujincima i Ljubati. Ovo je za portal FAR izjavio Vladimir Zaharijev, predsednik opštine i komandant Štaba za vanredne situacije.

This image has an empty alt attribute; its file name is 395-1024x683.jpg

Za zavejana sela određeno je 9 volontera koji će peške dostavljati hranu i lekove, rekao je on. Zaharijev je takođe kazao da je počela proizvodnja zaštitnih maski u Bosilegradu i da se dnevno sašije oko 1200 maski.
Više detalja u telefonskom javljanju Vladimira Zaharijeva.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Foto: Vladimir Krojf Zahariev
Produkcija: FAR TV
mart 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar