a

Zaharijev: Krenula podela maski, epidemiološka situacija u opštini Bosilegrad stabilna

U telefonskom razgovoru za FAR, komandant Opštinskog štaba za vanredne situacije i predsednik opštine Bosilegrad Vladimir Zaharijev rekao je da je epidemiološka situacija u opštini stabilna, nema zaraženih i nema sumnji na koronavirus.

This image has an empty alt attribute; its file name is 410-1024x683.jpg

Takođe, istakao je da se hrana i lekovi dostavljaju redovno u svim selima i da su putevi koji vode prema Besnoj Kobili, Ržani, Ploči, Dukatu, Doganici i Paralovu prohodni.

Zaharijev je dodao da proizvodnja maski napreduje. Već danas radnicima u javnim ustanovama i institucijama je distribuirano oko 300 maski, a od sutra će biti dostavljene i maloprodajnim trgovinskim radnjama i građanstvu.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Foto: Vladimir Krojf Zahariev
Produkcija: FAR TV
mart 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar