a

Zaharijev: Proizvodnja maski se nastavlja, nema sumnji na koronavirus

Epidemiološka situacija u opštini Bosilegrad stabilna, nema sumnji na koronavirus i nema zaraženih. Ovo je za portal FAR rekao Vladimir Zaharijev, predsednik opštine i komandant Štaba za vanredne situacije.

This image has an empty alt attribute; its file name is 428-1024x683.jpg

On je takođe naveo da su putevi prema selima Debeli Rit, Selište, Kolčin i Izvor prohodni, a da će sutra biti očišćeni i putevi prema selima Javor, Ćosina mahala, Dolinci, Gulinci, Dukat, Zagranja, Ružina mahala i Vadnici.

Zaharijev je ponovio da proizvodnja maski dobro napreduje i da se nastavlja sa većim brojem ljudi. Do sada je proizvedeno oko 1800 maski i očekuje se da do ponedeljka budu podeljene užem delu grada.

Više detalja čujte u telefonskom razgovoru sa Vladimirom Zaharijevim.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Foto: Vladimir Krojf Zaharijev
Produkcija: FAR TV
mart 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar