a

Zaharijev: Putevi prohodni, Bosilegrađani poštuju policijski čas

Na teritoriji opštine Bosilegrad svi putevi su prohodni, hrana i lekovi se dostavljaju normalno. Ovo je za portal FAR rekao predsednik opštine i komandant Štaba za vanredne situacije Vladimir Zaharijev.

Dodao je da nema zaraženih koronavirusom i nema sumnji, a građani Bosilegrada poštuju policijski čas i svi su u svojim domovima.

Zaharijev je naglasio da će nedeljom stariji građani od 65 godina moći da obavljaju kupovinu u novom terminu od 3:00 do 8:00 sati, a vikendom će trgovinske radnje raditi do 14:00 časova.

Proizvodnja maski nastavlja se sutra.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Foto: Vladimir Krojf Zahariev
Produkcija: FAR TV
mart 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar