a

Zaharijev: Bosilegrad dezinfikovan, sutra se dele maske

U telefonskom razgovoru za FAR, predsednik opštine Bosilegrad i komandant Štaba za vanredne situacije Vladimir Zaharijev, izjavio je da je epidemiološka situacija u opštini Bosilegrad stabilna, nema zaraženih i nema sumnji na koronavirus.

On je dodao da su ponovo danas krenuli sa proizvodnjom maski i da je oko 3000 već spremno. Naveo je da će već sutra biti podeljene građanima.

Takođe, danas je izvršena dezinfekcija ulaza i ulica u gradu, istakao je Zaharijev.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Foto: Vladimir Krojf Zahariev
Produkcija: FAR TV
mart 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar