a

Zaharijev: Epidemiološka situacija u opštini Bosilegrad stabilna, krenula sa radom ambulanta za Covid-19

Na teritoriji opštine Bosilegrad epidemiološka situacija stabilna, nema zaraženih i nema sumnji na koronavirus. Ovo je u telefonskom razgovoru za portal FAR rekao Vladimir Zaharijev, predsednik opštine i komandant Štaba za vanredne situacije.

On je takođe naveo da u Domu zdravlja radi ambulanta za Covid-19 i da se hrana i lekovi u bosilegradskoj opštini dostavljaju redovno.

Zaharijev je rekao da je danas sašiveno još 1300 maski, koje se već par dana dele stanovnicima na celoj teritoriji opštine.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Foto: Vladimir Krojf Zahariev
Produkcija: FAR TV
april 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar