a

Zaharijev: Proizvodnja maski se nastavlja sutra, koronavirusa nema

Od sutra će u Bosilegradu biti nastavljena proizvodnja maski, a očekuje se sredinom nedelje da svi građani dobiju još po jednu masku. Bosilegrađani poštuju mere, svi su u svojim domovima. Ovo je za FAR rekao Vladimir Zaharijev, predsednik opštine i komandant Štaba za vanredne situacije. On je dodao da koronavirusa nema i da nema sumnji, ni zaraženih.

Naglasio je da postoji problem oko struje, ali da je ekipa na terenu i uskoro se očekuje rešenje ovog problema.

Takođe, jedan građanin Bosilegrada vratio se iz inostranstva, trenutno je u izolaciji i poštuje zdravstvene mere, istakao je Zaharijev.


Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Foto: Vladimir Krojf Zahariev
Produkcija: FAR TV
april 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar