a

Zaharijev: Sutra podela dezinfekcionog sredstva u Bosilegradu

Od sutra će ispred zgrade opštine Bosilegrad biti postavljena cisterna sa dezinfekcionim sredstvom. Na taj način će građani od 9:00 do 14:00 časova moći njime da se snabdeju za kućne potrebe. To je za FAR rekao predsednik opštine i komandant Štaba za vanredne situacije Vladimir Zaharijev.

This image has an empty alt attribute; its file name is 137-1024x683.jpg

On je takođe ponovio da zaraženih koronavirusom nema, kao ni sumnji na tu infekciju. Još jednom je rekao da se maske proizvode nesmanjenim tempom i da se lekovi i namirnice dostavljaju bez problema.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Foto: Vladimir Krojf Zahariev
Produkcija: FAR TV
april 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar