Zaharijev: Epidemiološka situacija stabilna, Štab neće zasedati do ponedeljka

Epidemiološka situacija u Bosilegradu stabilna, nema zaraženih i nema sumnji na koronavirus. Jutros su od 4:00 do 7:00 sati penzioneri kupovali osnovne životne namirnice i sve je proteklo u najboljem redu. Bosilegrađani su i danas imali prilike da se snabdeju dezinfekcionim sredstvom. Ovo je za FAR rekao Vladimir Zaharijev, predsednik opštine i komandant Štaba za vanredne situacije.

This image has an empty alt attribute; its file name is 182-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 183-1024x683.jpg

Naveo je da je i mahala Laloš dezinfikovana i dodao da se drugi krug podele maski nastavlja, kao i da će u ponedeljak one biti poslate u selo Zvonci.

Zaharijev je na kraju rekao da Štab za vanredne situacije neće zasedati u vreme zabrane kretanja, a ako se ukaže neka hitna potreba on će se blagovremeno sastati.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Foto: Vladimir Krojf Zahariev
Produkcija: FAR TV
april 2020

Napisao/la

Теодора Петров е родена през 1995 година. Основно и средно образование завършва в Димитровград (Цариброд), след което продължава обучението си в Университета в Косовска Митровица. Става преподавател по английски език и литература. Още като малка проявява интерес към чужди езици, обича фотография, писане и актьорство. Получава награда за участие в постановка в чест на Уилям Шекспир, а с колегите си от университета пише текст за театрална пиеса, която е изиграна в факултета в Косовска Митровица. Превежда от английски, испански и български на сръбски език. Журналист-сътрудник на портал ФАР от 2018 година. Работи като журналист и преводач, изключително позитивна и обича работата в екип.

Bez komentara

Ostavi komentar