Ugovorna okružna Privredna komora Pirot pokrenula donatorsku platformu u borbi protiv pandemije

U cilju prevazilaženja teške zdravstvene i ekonomske situacije izazvane virusom COVID-19, Ugovorna okružna Privredna komora Pirot pokrenula je donatorsku platformu u borbi protiv pandemije.

Platforma predstavlja brz i efikasan način povezivanja donatora sa dobavljačima iz Pirotskog okruga koji imaju kapacitete da isporuče proizvode u vidu medicinske opreme, sredstava za dezinfekciju i prehrambeno-higijenskih paketa.

Na taj način se potencijalnim donatorima omogućava da sami izaberu vrstu i vrednost donacije, isporučioca proizvoda i primaoca donacije, uz tehničku pomoć Privredne komore Pirot.

Iz komore pozivaju sve zainteresovane da se priključe akciji „Okružno doniraj i Covid saniraj“ i da doniraju u skladu sa svojim mogućnostima. Donacija se može realizovati na platformi.

Pozivaju se i sve kompanije koje mogu da budu isporučioci a nisu na listi, da se jave Okružnoj komori kako bi bile evidentirane i upisane u spisak.

Privredna komora Pirot obaveštava sve firme koje su već realizovale humanitarne akcije povodom novonastale situacije sa COVID-19 da to navedu, kako bi komora kompaniju istakla na listi donatora, koja se svakodnevno ažurira.

Za sva pitanja i informacije možete se obratiti putem mejla [email protected] ili putem telefona 010/500-924.

A. Todorov (izvor: Ugovorna okružna Privredna komora Pirot)

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov

Bez komentara

Ostavi komentar