a

STC organizuje nagradnu igru “Najlepše ukrašeno vaskršnje jaje” putem svoje fejsbuk stranice

Zbog nemogućnosti organizovanja manifestacije “Velikdenska peraška” na tradicionalan način radi novonastale situacije, Sportsko turistički centar “Caribrod” će za najmlađe prirediti nagradnu igru pod nazivom “Najlepše ukrašeno vaskršnje jaje”. Nadmetanje će biti organizovano u dve kategorije, za mališane uzrasta do sedam godina i za decu od sedam do 14 godina starosti. Takmičenje će se odvijati putem fejbuk stranice ove ustanove od 15. do 19. aprila.

Organizatori poručuju svim učesnicima da uslikaju svoje uskršnje jaje i da fotografiju pošalju u poruci na fejsbuk stranici Sportsko turističkog centra, uz obavezno navođenje kategorije u kojoj se takmiče. Prve tri fotografije koje budu dobile najviše lajkova biće nagrađene, a STC će najboljima dostaviti nagrade na kućnu adresu.

A. Todorov (izvor: STC “Caribrod”)

Foto: STC “Caribrod”

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar