a

Zaharijev: Požar kod Milevske planine ugašen, epidemiološko stanje nepromenjeno

Požar koji je u petak, 17. aprila, zahvatio teritoriju kod Milevske planine na granici sa Bugarskom je pod kontrolom. Epidemiološko stanje u Bosilegradu je nepromenjeno. Ovo je za FAR rekao predsednik opštine Bosilegrad i komandant Štaba za vanredne situacije Vladimir Zaharijev.

This image has an empty alt attribute; its file name is 336-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 337-1024x683.jpg

“Požar je krenuo od Donje Lisine ka selu Milevci i Milevskoj planini, ali je uspešno savladan” – naglasio je on i dodao da je požar gasilo 50-ak ljudi i da su svi postupili po naredbama. Takođe, u požaru nije bilo materijalne štete na kućama, niti povređenih.

Kada je reč o epidemiji koronavirusa Zaharijev je rekao da se epidemiološka situacija nije promenila i da nema ni sumnjivih ni zaraženih. On je za ovu sedmicu najavio i treći krug podele maski u opštini Bosilegrad.


Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Foto: Vladimir Krojf Zahariev / lični arhiv Vladimira Zaharijeva
Produkcija: FAR TV
april 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar