a

Zaharijev: Epidemiološko stanje nepromenjeno

Svi koji su bili u kontaktu sa obolelom osobom su u izolaciji, ali nema drugih sumnji niti potvrđenih slučajeva rekao je za portal FAR Vladimir Zaharijev, predsednik opštine Bosilegrad i komandant Štaba za vanredne situacije.

On je dodao da je danas nastavljeno sa pranjem ulica i proizvodnjom maski, a takođe da se dostava namirnica i lekova odvija normalno kao i do sada.
Više u telefonskom razgovoru sa Vladimirom Zaharijevim.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Foto: Vladimir Krojf Zahariev
Produkcija: FAR TV
april 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar