a

Zaharijev: Održana sednica Skupštine opštine, epidemiološko stanje nepromenjeno

Epidemiološka situacija u opštini Bosilegrad stabilna, nema zaraženih niti sumnji na koronavirus. To je za FAR rekao Vladimir Zaharijev, predsednik opštine i komandant Štaba za vanredne situacije.

This image has an empty alt attribute; its file name is 91-1024x683.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is 92-1024x683.jpg

On je naveo da je sednica Skupštine opštine Bosilegrad protekla normalno, uz poštovanje mera. Usvojen je finansijski izveštaj predsednika opštine za prošlu godinu, izveštaj o radu Opštinskog veća i finansijski izveštaji Skupštine opštine i jedanaest Mesnih zajednica, a takođe potvrđene su odluke Štaba za vanredne situacije.

Na teritoriji opštine i dalje će se nositi hrana svima kojima je potrebna i poštovaće se mere Vlade Republike Srbije, rekao je Zaharijev.

Novinar: Teodora Petrov
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Foto: Vladimir Krojf Zahariev
Produkcija: FAR TV
maj 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar