a

Katarina Simeonov: Počela nabavka udžbenika za narednu školsku godinu

U telefonskom razgovoru za portal FAR Katarina Simeonov, direktorka Osnovne škole “Hristo Botev” u Dimitrovgradu, izjavila je da je nastavničko veće donelo odluku o listi udžbenika koji će se koristiti i da je počela nabavka udžbenika za narednu školsku 2020/2021. godinu.

Simeonov je rekla da se ove godine javilo i nekoliko novih dobavljača i da je komisija škole odobrila knjižaru “Hijeroglif” iz Niša.

“U toku dana roditeljima će putem elektronske pošte biti poslate narudžbenice zajedno sa uplatnicama kako ne bi došlo do greške u pisanju žiro računa škole” – naglasila je ona.

Dodala je da će nakon isplate svih rata knjige biti poslate najkasnije do 28. avgusta, a prva rata za isplatu je 15. maj.

Detaljnije u izjavi Katarine Simeonov.

Novinar: Teodora Petrov
Foto: Stefan Pavić
Montaža: Mikica Kostov
Odgovorni urednik: Petar Videnov
Produkcija: FAR TV
maj 2020

Napisao/la

Teodora Petrov je rođena je 1995. godine. Osnovnu i srednju školu završila u Dimitrovgradu, nakon čega nastavlja školovanje na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici. Diplomirani je profesor engleskog jezika i književnosti. Od malena se interesuje za strane jezike, voli fotografiju, pisanje i glumu. Za učestvovanje u pozorišnoj predstavi u čast Vilijama Šekspira dobila je nagradu, a sa kolegama sa Univerziteta napisala je i tekst za pozorišni komad koji je izveden na fakultetu u Kosovskoj Mitrovici. Prevodi sa engleskog, španskog i bugarskog na srpski jezik. Novinar-saradnik portala FAR od 2018. godine. Radi na poslovima novinara i prevodioca, veoma je pozitivna i voli timski rad.

Bez komentara

Ostavi komentar