a

Izbori 2020: Srpska radikalna stranka predala listu kandidata za odbornike u Dimitrovgradu

Srpska radikalna stranka predala je danas Opštinskoj izbornoj komisiji listu “Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka”. Na izbornoj listi se nalaze 20 kandidata za odbornike Skupštine opštine Dimitrovgrad, a prva na njoj je Cveta Milanov. predsednik Opštinskog odbora te stranke.

This image has an empty alt attribute; its file name is 245-1024x683.jpg

Na predstojeće izbore srpski radikali izlaze pod sloganom “Dosledno”, a prema rečima Milanove, koja je inače i potpredsednik Okružnog odbora i član Centralne otadžbinske uprave SRS-a, kandidati koji će se boriti za mesto u lokalnom parlamentu su dosledni i pošteni ljudi koji će raditi u interesu građana Dimitrovgrada i truditi se, kako je rekla, da im obezbede bolje uslove za život.

This image has an empty alt attribute; its file name is 246-1024x683.jpg

Osim na lokalnim, Milanova će učestvovati i na parlamentarnim izborima i biće kandidat Srpske radikalne stranke za poslanike u Skupštini Srbije. Ona je na 29. mestu na listi radikala čiji je nosilac dr Vojislav Šešelj, predsednik te stranke. Navodi da je SRS prikupila preko 100.000 potpisa građana Srbije i da će se u parlamentu, između ostalog, zalagati za iskorenjivanje korupcije, unapređenje zdravstvenog sistema, kao i za ukidanje javnih izvršitelja koji, prema njenim rečima, ništa dobro nisu doneli građanima i dodaje da postupak izvršenja treba vratiti u sudove.

Predstojeći izbori u Srbiji biće održani 21. juna.

A. Todorov

Foto: Stefan Pavić

Napisao/la

Aleksandar Todorov je rođen 1984. godine u Pirotu. Osnovnu i srednju školu završio u Dimitrovgradu i još iz srednjoškolskih dana interesuje se za žurnalistiku, pre svega za sportsko novinarstvo. Diplomirao na Filološkom fakultetu (odsek bugarska filologija) na Univerzitetu “Sveti Kliment Ohridski” u Sofiji, gde je stekao zvanje profesora bugarskog jezika i književnosti. U okviru programa stručne prakse u periodu 2012-2013. godine radio na poslovima novinara-voditelja i prevodioca u radio-televiziji Caribrod u Dimitrovgradu, gde je stekao osnovna znanja iz oblasti radio i tv žurnalistike. U Narodnoj biblioteci “Detko Petrov” u Dimitrovgradu kao filolog bio angažovan na poslovima revizije knjiga. Piše novinarske članke i bavi se prevodilačkim poslom. Posebna interesovanja: književnost, sport, kultura, filmska umetnost, zaštita životne sredine, poljoprivreda, transgranična saradnja.

Bez komentara

Ostavi komentar